Looking For Anything Specific?

Bill Gates Bodrum / Superyacht eyeing up Richard Meier Bodrum Houses : Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla gözde tatil beldesi bodrum'a geldi.

Bill Gates Bodrum / Superyacht eyeing up Richard Meier Bodrum Houses : Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla gözde tatil beldesi bodrum'a geldi.. Arkadaşlarıyla bodrum'da akşam yemeği yiyen ünlü milyarderin ödediği hesap duyanları şaşırttı. Mıcrosoft'un patronu bill gates'in babası william bill gates, eşi mimi gardner gates ve altı arkadaşı marmaris'ten sonra bodrum'a geldi. Grubu taşıyan jo adlı 50 metrelik lüks yat, bodrum kalesi. Bu ücret için 2 saniye geçmesi yeterli Bill gates'in türkiye'ye birkaç saatlik bir ziyaret gerçekleştirdiği açığa çıktı.

Teknoloji devi microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz hafta teknesiyle bodrum'a gelmişti. Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak. Tatilini gizli tutan gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda durağı bodrum oldu. Dünya gündeminin en çok konuşulan isimlerinden bill gates, kısa süre önce kutsal topraklarımızda görüldü. Bu ücret için 2 saniye geçmesi yeterli

Melinda Gates Geceliği 132 Bin Dolarlık Ada Kiraladı ...
Melinda Gates Geceliği 132 Bin Dolarlık Ada Kiraladı ... from emlakproject.com
Bu ücret için 2 saniye geçmesi yeterli Grubu taşıyan jo adlı 50 metrelik lüks yat, bodrum kalesi. Teknesiyle bodrum'a gelerek lüks bir restoranda yemek yiyen bill gates ve arkadaşları, 80 bin lira hesap ödedi. Bill gates'in türkiye'ye birkaç saatlik bir ziyaret gerçekleştirdiği açığa çıktı. Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla gözde tatil beldesine geldi. Eğer haber doğruysa gates zaten her saniye $4,630 kazanıyor. Microsoft'un kurucusunun burada ödediği hesap konuşulmaya devam ediyor. Teknoloji devi microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz hafta teknesiyle bodrum'a gelmişti.

Microsoft'un kurucusu bill gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda bodrum'a geldi.

130 milyar dolar servete sahip bill gates'in, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı bodrum olmuştu. Teknesiyle bodrum'a gelerek lüks bir restoranda yemek yiyen bill gates ve arkadaşları, 80 bin lira hesap ödedi. Teknesiyle bodrum'a gelerek lüks bir restoranda yemek yiyen bill gates ve arkadaşları, 80 bin lira hesap bill gates, geçtiğimiz günlerde altı arkadaşıyla beraber süper lüks yatıyla ege sularına geldi. Haberler yaşam haberleri bill gates bodrum tatilini sır gibi sakladı! Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak. Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla gözde tatil beldesi bodrum'a geldi. Yıllardır dünyanın en zengin insanlarından biri olan abd'li iş insanı bill gates, lüks yatıyla bodrum açıklarına demirledi. Microsoft'un kurucusu olan ve 146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in. Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla tatile çıktı. Abd'li iş insanı bill gates, lüks yatıyla bodrum açıklarına demir attı. Peki four seasons'ın ortakları arasında, dünyanın en zengin iş adamı ve aynı zamanda microsoft'un kurucusu bill gates'in de olduğunu. Peki four seasons'ın ortakları arasında, dünyanın en zengin iş adamı ve aynı zamanda microsoft'un kurucusu bill gates'in de olduğunu. 'it was a huge mistake to spend time with him, to give him the credibility of being there.' microsoft billionaire bill gates said he made a huge mistake in meeting with the convicted sex.

130 milyar dolar servete sahip bill gates'in, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı bodrum olmuştu. Microsoft'un kurucusunun burada ödediği hesap konuşulmaya devam ediyor. The world's fourth richest person and founder of microsoft, bill gates is reported to have recently visited bodrum, the popular resort town in turkey. Peki four seasons'ın ortakları arasında, dünyanın en zengin iş adamı ve aynı zamanda microsoft'un kurucusu bill gates'in de olduğunu. Peki four seasons'ın ortakları arasında, dünyanın en zengin iş adamı ve aynı zamanda microsoft'un kurucusu bill gates'in de olduğunu.

Photos: Bill Gates, Otedola, VP Osinbajo, Tinubu, Saraki ...
Photos: Bill Gates, Otedola, VP Osinbajo, Tinubu, Saraki ... from i1.wp.com
Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla gözde tatil beldesine geldi. Tatilini gizli tutan gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda durağı bodrum oldu. The world's fourth richest person and founder of microsoft, bill gates is reported to have recently visited bodrum, the popular resort town in turkey. Military on tuesday arrested microsoft founder bill gates, charging the socially awkward misfit with child trafficking and other unspeakable crimes against america and its people. Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak. Teknesiyle bodrum'a gelerek lüks bir restoranda yemek yiyen bill gates ve arkadaşları, 80 bin lira hesap ödedi. 130 milyar dolar servete sahip bill gates'in, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı bodrum olmuştu. Microsoft'un kurucusunun burada ödediği hesap konuşulmaya devam ediyor.

Teknoloji devi microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz hafta teknesiyle bodrum'a gelmişti.

Teknoloji devi microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz hafta teknesiyle bodrum'a gelmişti. Mıcrosoft'un patronu bill gates'in babası william bill gates, eşi mimi gardner gates ve altı arkadaşı marmaris'ten sonra bodrum'a geldi. Eğer haber doğruysa gates zaten her saniye $4,630 kazanıyor. Yıllardır dünyanın en zengin insanlarından biri olan abd'li iş insanı bill gates, lüks yatıyla bodrum açıklarına demirledi. Microsoft'un kurucusu olan ve 146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in. Arkadaşlarıyla birlikte bölgede bulunan ünlü bir hotelin et restoranında yemek yiyen. 130 milyar dolar servete sahip bill gates'in, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı bodrum olmuştu. Teknesiyle bodrum'a gelen bill gates, yemek yediği restoranda 80.000 tl'lik hesap ödemiş. Gözde tatil beldesindeki lüks bir restoranda akşam yemeği yiyen gates, 80 bin tl'lik hesap ödedi. Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak. 'it was a huge mistake to spend time with him, to give him the credibility of being there.' microsoft billionaire bill gates said he made a huge mistake in meeting with the convicted sex. The world's fourth richest person and founder of microsoft, bill gates is reported to have recently visited bodrum, the popular resort town in turkey. Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla gözde tatil beldesine geldi.

Tatilini gizli tutan gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda durağı bodrum oldu. Gözde tatil beldesindeki lüks bir restoranda akşam yemeği yiyen gates, 80 bin tl'lik hesap ödedi. Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla tatile çıktı. Microsoft'un kurucusunun burada ödediği hesap konuşulmaya devam ediyor. Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak.

Gupse Özay ile Barış Arduç, Bodrum tatilinden sonra rotayı ...
Gupse Özay ile Barış Arduç, Bodrum tatilinden sonra rotayı ... from www.gazetemag.com
Sen bodrumda teknede dediğinde bodrum yanacak yazmıştım 4 saat sonra yangınlar başladı pic.twitter.com/ljozj2agrd. Microsoft'un kurucusunun burada ödediği hesap konuşulmaya devam ediyor. Microsoft'un kurucusu bill gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda bodrum'a geldi. Teknoloji devi microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz hafta teknesiyle bodrum'a gelmişti. Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak. Geçtiğimiz günlerde lüks yatıyla tatile çıktığı öne sürülen gates bu kez de soluğu bodrum'da. 'it was a huge mistake to spend time with him, to give him the credibility of being there.' microsoft billionaire bill gates said he made a huge mistake in meeting with the convicted sex. Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak.

Geçtiğimiz günlerde lüks yatıyla tatile çıktığı öne sürülen gates bu kez de soluğu bodrum'da.

Eğer haber doğruysa gates zaten her saniye $4,630 kazanıyor. The world's fourth richest person and founder of microsoft, bill gates is reported to have recently visited bodrum, the popular resort town in turkey. Microsoft'un kurucusu olan ve 146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in. Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak. Tatilini gizli tutan gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda durağı bodrum oldu. Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak. Dünyaca ünlü yıldızlar ve iş insanlarının gözdesi haline gelen bodrum'u tercih eden microsoft'un kurucusu bill gates'in, yemek sonrası ödediği hesap gündeme bomba gibi düştü. Teknesiyle bodrum'a gelerek lüks bir restoranda yemek yiyen bill gates ve arkadaşları, 80 bin lira hesap ödedi. 130 milyar dolar servete sahip bill gates'in, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı bodrum olmuştu. Microsoft'un kurucusunun burada ödediği hesap konuşulmaya devam ediyor. Microsoft'un kurucusu bill gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda bodrum'a geldi. Peki four seasons'ın ortakları arasında, dünyanın en zengin iş adamı ve aynı zamanda microsoft'un kurucusu bill gates'in de olduğunu. Haberler yaşam haberleri bill gates bodrum tatilini sır gibi sakladı!

Dünyaca ünlü yıldızlar ve iş insanlarının gözdesi haline gelen bodrum'u tercih eden microsoft'un kurucusu bill gates'in, yemek sonrası ödediği hesap gündeme bomba gibi düştü bill gates. Eğer haber doğruysa gates zaten her saniye $4,630 kazanıyor.

Posting Komentar

0 Komentar